De Keet – Terschelling

Deze zomerwoning staat naast het terrein van het pompstation en achter de tennisbaan. Het heeft een eigen toegangspad vanaf de Longway, maar is ook via het terrein van het pompstation te bereiken. Daar kan ook een auto geparkeerd worden. De woning ligt ca. 10 minuten lopen vanaf het dorp. Je mag je hond meenemen naar deze woning.

De Keet is vernieuwd!!

Wat een aanwinst, zo’n tiny house op Terschelling! De oude Keet is inmiddels vervangen door een prachtig chalet met alles erop en eraan. Deze zomerwoning staat naast het terrein van het pompstation en achter de tennisbaan. Het heeft een eigen toegangspad vanaf de Longway, maar is ook via het terrein van het pompstation te bereiken. Daar kan ook een auto geparkeerd worden. De woning ligt ca. 10 minuten lopen vanaf het dorp. Je mag je hond meenemen naar deze woning.

Het heeft even wat voeten in aarde gehad om het chalet op Terschelling geplaatst te krijgen, maar het resultaat mag er zijn! Zie je jezelf daar al zitten in het zonnetje?

De Keet is geschikt voor vier personen, en het ligt prachtig achter de tennisbaan van West-Terschelling. Je kunt vanuit hier prachtige wandel- en fietstochten maken, en het dorp West-Terschelling is ook nog eens vlakbij.

De woning is volledig ingericht voor vier personen. En meer informatie over de maten van de bedden e.d. staat hieronder vermeld.

Er zijn twee slaapkamers:
boxspring 160×200, dekbed 240 x 220
boxspring 2 bedden van 80 x 200, dekbedden 140 x 200

 

Details

Beschikbaarheid

Prijzen beginnen bij: 108 per nacht (+taxes and fees)

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

De Keet - Terschelling beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij: