Om Aest – Terschelling


Adresgegevens:
Midsland aan zee 410
8891 HV Midsland (Terschelling)

Ligging en faciliteiten:
Ons pareltje onder de woningen! Dit zomerhuisje ligt ca. 2,5 km ten noorden van Midsland, direct grenzend aan het duingebied vlakbij zee, op een ruim eigen terrein. Bij het huisje kan een auto geparkeerd worden. Er is een bushalte aan het einde van de Heereweg, ca. 5 minuten lopen vanaf het huisje. Post wordt bezorgd in de brievenbus op nr 410. De bus staat aan de verharde weg.

De woningen zijn volledig ingericht voor het aangegeven aantal personen.

Indeling:
Het huisje heeft een ruime woonkamer met keuken. Koken en verwarmen (CV) gaat op aardgas.

Er zijn twee ruime slaapkamers, waarvan een met een 2-persoonsbed (140×200, 1 dekbed 200x200cm) en een met vier 1-persoons (stapel)bedden (dekbedden 140x200cm).
Zelf moet u zorg dragen voor (onder)lakens, en dekbedhoezen. Dekbedden zijn aanwezig, maar u dient hier nog een hoes omheen te doen. Maten van de dekbedden? Zie hierboven.

Via de ruime, centrale hal zijn het toilet en de doucheruimte te bereiken. Aan de zuid-westkant is een terras met windschermen. Aan de zijkant is een fietsenberging.

VOORZIENINGEN:
Deze woning is voorzien van:

  • Internet
  • TV, Stereoset en DVD/Blue Ray speler – mocht je in je vakantie dus een regenachtige dag treffen dan verveel je je met een film of internet nooit weer!
  • Kinderstoel en kinderbedje
  • Centrifuge
  • Senseo
  • Magnetron

ROKEN: In de woningen mag NIET gerookt worden.

HUISDIEREN: In de woningen is slechts één hond toegestaan.

Routebeschrijving:
Terschelling is vanaf Harlingen per boot bereikbaar. De auto kan tegen betaling mee op de boot (vooraf plaats bespreken via Rederij Doeksen of Rederij EVT). Vanuit West (haven) richting Midsland rijden en verder richting Midsland aan zee. Aan het einde van de Heereweg de laatste weg rechts volgen. Aan het einde van die weg linksaf ligt aan het einde van het schelpenpad Om Aest.

Bezienswaardigheden:
De natuur op het eiland is gevarieerd: stranden, duingebieden, bossen en natuurlijk de Vliehors. De Dorpsstraat heeft veel karakteristieke gevels. Het Tromphuis is interessant om te zien. Ook is er een natuurmuseum op Vlieland. De oude Ned. Herv. Kerk is zeker de moeite van het bezichtigen waard. Of kijk eens in de haven voor een vaartocht over het Wad en spot zeehondjes!!Facebook Iconfacebook like button