It Sinnehûs Rekem


Adresgegevens:
Recreatiepark “Sonnevijver”
Huisnr. A41
Heidestraat 101
3631 REKEM
België

In België heeft de Stichting Vakantieverblijven een vakantiewoning It Sinnehûs Rekem. Rekem ligt zo’n 10 kilometer van Maastricht. Deze moderne vakantiewoning is uitermate geschikt om allerlei uitstapjes te maken. Zo vind u binnen korte afstand Maastricht, Keulen, Aken, Luik, Valkenburg en Brussel.

De woningen zijn volledig ingericht voor het aangegeven aantal personen.

Ligging en faciliteiten:
De bungalow staat op het recreatiepark ‘Sonnevijver’ in Rekem, Belgisch Limburg. Dicht bij het huisje kan worden geparkeerd. Op het terrein zijn zwem- en visvijvers, een surfmeer en een speeltuin. Voor meer info over de omgeving kijk dan ook eens op de linkpagina. Ook is er gratis WiFi in het huisje.

Indeling:
De bungalow heeft een royale woonkamer met keukenruimte. Koken en verwarmen (ook in de slaapkamers) gaat elektrisch.

Er zijn drie slaapkamers, waarvan een met een 2-persoonsbed (dekbed 200×200 cm) een met een  1-persoons stapelbed (2 dekbedden 140×200 cm) en één met een 1-persoonsbed (1 dekbed 140×200 cm). Totaal vijf slaapplaatsen. Zelf moet u zorg dragen voor (onder)lakens, en dekbedhoezen. Dekbedden zijn aanwezig, maar u dient hier nog een hoes omheen te doen. Maten van de dekbedden? Zie hierboven.

Verder een douche/toiletruimte en een berging. Aan de zuidwestkant is een terras. Er is in september 2018 en nieuwe keuken geplaatst, zie foto’s.

Wat is er verder nog aanwezig:

  • Wasmachine
  • Internet
  • TV, Stereoset en DVD/Blue Ray speler – mocht je in je vakantie dus een regenachtige dag treffen dan verveel je je met een film of internet nooit weer!
  • Kinderstoel en kinderbedje
  • Koffiezetapparaat en een Senseo
  • Combi-magnetron

ROKEN: In de woningen mag NIET gerookt worden.

HUISDIEREN: In de woningen is slechts één hond toegestaan.

Routebeschrijving:
Rekem is te bereiken via Nijmegen, Den Bosch Eindhoven. Hierna gaat u richting Maastricht. Bij het knooppunt Kerensheide houdt u rechts aan, richting Antwerpen. Na de Belgische grens neemt u de eerste afslag rechts (richting Lanaken). Na ca. 3,5 km bereikt u Rekem. Bij de tweede verkeerslichten gaat u rechtsaf, daarna neemt u de Heidestraat. Daar vindt u het recreatiepark links. Na de slagboom rijdt u door tot u bij een splitsing komt waar u links afgaat. Na een honderd meter ziet u het huis A41 liggen. Voor leuke tips in de omgeving klik hier.Facebook Iconfacebook like button