Deka – Vlieland


Adresgegevens:
Vliepark 14
8899 KB Vlieland

Ligging en faciliteiten:

Deze in 2013 opgeknapte woning ligt vlakbij zee in het bungalowpark Vliepark, direct grenzend aan het duingebied, op een ruim eigen terrein. Er is een bushalte tegenover het huisje.  Je loopt zo de duinen in en bent dus ook snel op het strand.

De woningen zijn volledig ingericht voor het aangegeven aantal personen.

Indeling:
Het huisje heeft een ruime woonkamer met keuken. Koken en verwarmen gaat op aardgas.

Er zijn twee slaapkamers:
Slaapkamer 1 is de ouderslaapkamer met een matras van 1.60 x 2.00, dekbed 2.00 x 2.00
Slaapkamer 2 heeft een stapelbed: matrassen van 90 x 2.00, dekbed 1.40 x 2.00
Totaal vier slaapplaatsen, met in elke slaapkamer een wastafel.
Zelf moet u zorg dragen voor (onder)lakens, en dekbedhoezen. Dekbedden zijn aanwezig, maar u dient hier nog een hoes omheen te doen. Maten van de dekbedden? Zie hierboven.

Wat is er verder nog aanwezig:

  • Internet
  • TV, radio/cd-speler met 2 boxen en DVD/Blue Ray speler – mocht je in je vakantie dus een regenachtige dag treffen dan verveel je je met een film of internet nooit weer!
  • Kinderstoel en kinderbedje
  • Koffiezetapparaat en een Senseo
  • Combimagnetron

ROKEN: In de woningen mag NIET gerookt worden.

HUISDIEREN: In de woningen is slechts één hond toegestaan.

Plaatsing ondergrondse afvalcontainers
Medio september 2020 is firma Omrin in opdracht van de gemeente Vlieland begonnen met het plaatsen van de nieuwe ondergrondse afvalcontainers in het duingebied. Brochure voor huurders

Routebeschrijving:

Vlieland is vanaf Harlingen per boot bereikbaar. Auto’s worden niet toegelaten op het eiland. Vanaf de haven via het dorp de Badweg volgen. Op de viersprong aan het eind van de Badweg linksaf richting Vliepark.

Bezienswaardigheden:

De natuur op het eiland is gevarieerd: stranden, duingebieden, bossen en natuurlijk de Vliehors. De Dorpsstraat heeft veel karakteristieke gevels. Het Tromphuis is de moeite van het bezichtigen waard. Ook is het leuk om het natuurmuseum te bezoeken. Ook de oude Nederlands Hervormde Kerk is zeker de moeite van het bekijken waard.Facebook Iconfacebook like button