De Utflecht – Schiermonnikoog


Adresgegevens:
Klein Zwitserland 17
9166 RE Schiermonnikoog

De Útflecht is verbouwd!!
De twee-onder-een-kap woning op Schiermonnikoog wordt vooral gewaardeerd door de natuur- en rustzoekers. Er zijn openslaande deuren naar het zonnige terras, de woonkamer is vergroot en ook de slaapkamers zijn aangepakt. Heerlijk genieten dus op dit mooie eiland. Een fijne wandeling door de duinen naar het strand of lekker met een boek in de luie stoel op het terras, wat wil een mens nog meer?

Ligging en faciliteiten:
Het huisje is de helft van een dubbele bungalow in het bungalowpark “Klein Zwitserland”.

Indeling:
Het vier-persoons huisje heeft twee slaapkamers met beide twee nieuwe eenpersoons bedden. De maten van de matrassen zijn 80×200. De afmeting van de dekbedden is 140×200. Net als bij onze andere woningen zijn er dekbedden aanwezig, maar moet u zelf onderlakens en dekbedhoezen meenemen of huren bij de linnenservice op het eiland. In de woning is een douche en een separaat toilet.

Wat is er verder nog aanwezig:

  • Wasmachine!
  • TV, stereoset en DVD/Blue Ray speler
  • Kinderstoel en kinderbedje
  • Filterkoffiezetapparaat en een Nespresso pixie
  • Combimagnetron/oven

Overig:
Net als in alle andere woningen mag er niet gerookt worden. Neem je de hond mee? In de woning is slechts één hond toegestaan. Zorg ervoor dat de volgende huurder hiervan geen sporen vindt. Er is geen schoonmaak van deze woningen, dat betekent dat de prijzen relatief laag zijn, en dat we van al onze gasten verwachten dat de woning SCHOON wordt achtergelaten. Ook als je maar een lang weekend aanwezig bent. Er wordt hierop gecontroleerd.

Routebeschrijving:
Schiermonnikoog is bereikbaar met de boot die van Lauwersoog vertrekt (Wagenborg Passagiersdiensten). Auto’s worden niet toegelaten op het eiland. Er gaat een bus vanaf de haven naar de Zwarteduinenweg. Uitstappen bij de halte Bergweg. Het eerste schelpenpad links leidt naar De Útflecht (nr. 17).

Bezienswaardigheden:
De natuur op het eiland is zeer gevarieerd: stranden, duingebieden en bossen. Schiermonnikoog heeft zeer brede stranden. In het dorp zijn nog veel woningen met oude, pittoreske gevels. Het eiland heeft goede mogelijkheden voor het maken van fiets- en wandeltochten. Met de Balgexpres is een bezoek mogelijk aan de uiterste oostpunt van het eiland.Facebook Iconfacebook like button