De Keet – Terschelling


Adresgegevens:
Sportlaan 3b
8881 EP West-Terschelling

Ligging en faciliteiten:
Deze zomerwoning staat naast het terrein van het pompstation en achter de tennisbaan. Het heeft een eigen toegangspad vanaf de Longway, maar is ook via het terrein van het pompstation te bereiken. Daar kan ook een auto geparkeerd worden. De woning ligt ca. 10 minuten lopen vanaf het dorp. Je mag je hond meenemen naar deze woning.

De woningen zijn volledig ingericht voor het aangegeven aantal personen.

Indeling:
Het huisje heeft een ruime woonkamer met keuken. Koken en verwarmen (CV) gaat op aardgas. Er zijn twee slaapkamers, waarvan een met een 2-persoonsbed (140×200 met een dekbed 200x200cm) en een met twee 1-persoons (stapel)bedden (dekbedden 140x200cm). Totaal 4 slaapplaatsen.
Zelf moet u zorg dragen voor (onder)lakens, en dekbedhoezen. Dekbedden zijn aanwezig, maar u dient hier nog een hoes omheen te doen. Maten van de dekbedden? Zie hierboven. (Een dekbedje in de kast van de kinderkamer voor het kinderbedje)

Verder is er in de entree een douche en toilet. Aan de zuidkant is een terras met windschermen.

VOORZIENINGEN:
Deze woning is voorzien van:

  • Internet
  • TV, Stereoset en DVD/Blue Ray speler – mocht je in je vakantie dus een regenachtige dag treffen dan verveel je je met een film of internet nooit weer!
  • Kinderstoel en kinderbedje
  • Senseo
  • Magnetron

ROKEN: In de woningen mag NIET gerookt worden.

HUISDIEREN: In de woningen is slechts één hond toegestaan.

Routebeschrijving:
Terschelling is vanaf Harlingen per boot bereikbaar. De auto kan tegen betaling mee op de boot (vooraf plaats bespreken bij Rederij Doeksen of Rederij EVT). Vanuit de haven gaat u door het dorp richting zwembad “De Dôbe” aan de Sportlaan. Even daarvoor bereikt u het terrein van het pompstation van Vitens.

Bezienswaardigheden:
De natuur op het eiland is gevarieerd: stranden, duingebieden, bossen en het natuurreservaat De Boschplaat. Op het eiland is een uitgestrekt net van fietspaden aangelegd.Facebook Iconfacebook like button