Aquarius – Ameland


Adresgegevens:
Kievietsweg 36
9163 KB Nes (Ameland)

Ligging en faciliteiten:

Vakantiewoning Aquarius ligt midden in de duinen, links van de Strandweg, op ca. 500 meter van het Noordzeestrand en biedt veel privacy. De woning ligt ook op wandelafstand van Nes. Direct naast de woning liggen ook de fietspaden om Ameland per fiets te ontdekken.

De woningen zijn volledig ingericht voor het aangegeven aantal personen.

Indeling:
De woning heeft een woonkamer van ± 20 m2 met een ingebouwde keuken.

Er zijn twee slaapkamers: een met een 2-persoonsbed (dekbed 200x200cm) en een met twee 1-persoons (stapel)bedden (dekbedden 140x200cm). Totaal dus 4 slaapplaatsen. Zelf moet u zorg dragen voor (onder)lakens, en dekbedhoezen.
Dekbedden zijn aanwezig, maar u dient hier nog een hoes omheen te doen. Maten van de dekbedden? Zie hierboven.

Verder is er een badkamer met douche en wastafel en een separate toilet (zie ook de plattegrond). Ook is er een wasmachine aanwezig en een nespresso apparaat. Aan de zuidkant is een terras met tuinmeubilair en windschermen. Een heerlijk adresje in de duinen.

VOORZIENINGEN:
Deze woning is voorzien van

  • Internet
  • Wasmachine
  • SmartTV en stereoset
  • Kinderstoel en kinderbedje
  • Senseo en een filterkoffiezetapparaat
  • Magnetron

ROKEN: In de woningen mag NIET gerookt worden.

HUISDIEREN: In de woningen is slechts één hond toegestaan.

Routebeschrijving:

Ameland is vanaf Holwerd per boot bereikbaar. De auto kan tegen betaling mee op de boot (vooraf plaats bespreken via Wagenborg Passagiersdiensten B.V.). Via Nes richting Noordzee ligt Aquarius links van de weg. Via de Kievitsweg is het huisje door de duinen ook per auto bereikbaar. Het huisje is ook per bus bereikbaar.

Bezienswaardigheden:

Ameland bezit duinen, strand en op de oostkant van het eiland “Het Oerd”. Hier vindt men een stuk ongerepte natuur. Het eiland Ameland is heel geschikt om te wandelen of te fietsen en om gewoon eens heerlijk tot rust te komen.Facebook Iconfacebook like button