Algemene info vakantiehuisjes


De Stichting

De Stichting Vakantieverblijven ‘It Nije Wetter’ is in 1949 opgericht om tegen een gunstig tarief vakantiehuizen aan te bieden voor donateurs van de stichting. Donateurs waren destijds de personeelsleden van het waterleidingbedrijf in Friesland.

Anno 2014 bezit de stichting een 9-tal huizen, waarvan één in België. De meeste huizen vind je overigens terug op de Friese Waddeneilanden.

Donateur kun je nu worden als je werkzaam bent bij het drinkwaterbedrijf Vitens (of als gepensioneerde van Vitens en haar rechtsvoorgangers).

Maar ook derden kunnen huizen huren, je kunt als derde geen donateur worden van de Stichting.

De woningen zijn volledig ingericht voor het aangegeven aantal personen. Zelf moet u zorg dragen voor (onder)lakens, en dekbedhoezen. Dekbedden zijn aanwezig, maar u dient hier nog een hoes omheen te doen.

Maten van de dekbedden? Zie voor de maten van de bedden op de website www.itnijewetter.com. bij Onze Vakantiewoningen.

Roken: In de woningen mag NIET gerookt worden.

Huisdieren: In de woningen is slechts één hond toegestaan.

Betaling

De volledige huursom dient 1 maand na datum van deze huurbevestiging overgemaakt te zijn op ING rekening nummer NL15 INGB 00 00 833 756 ten name van: Stichting Vakantieverblijven “It Nije Wetter” te Leeuwarden.

Opzegging
Opzegging van de huurovereenkomst binnen 7 dagen na toewijzing is kosteloos. In alle andere gevallen is de totale huursom verschuldigd en vindt geen restitutie plaats, daarom adviseren wij u een annuleringsverzekering/reisverzekering af te sluiten!Facebook Iconfacebook like button